Wesele marzeń

wesele

Twoje wesele marzeń

euroHotel Katowice zapewni Ci wesele marzeń. Dzień Ślubu jest najważniejszym dniem w życiu każdej Pary. Chcielibyśmy sprawić aby uroczystość pozostała w pamięci Państwa i Państwa Gości na bardzo długo. Przygotowaliśmy ofertę weselną, którą chcemy spełnić Państwa oczekiwania, począwszy od wykwintnego menu, dekorację wnętrza po profesjonalną obsługę.

Wesele marzeń
Z przyjemnością podejmiemy się organizacji uroczystości wysłuchując Państwa sugestii i pomysłów.

Zadbamy

  • Uroczyste powitanie chlebem i solą
  • Toast wznoszony kieliszkiem wina musującego
  • Wykwintną kuchnię
  • Profesjonalny personel
  • Niepowtarzalną atmosferę

Zapewnimy

  • Apartament dla Pary Młodej Gratis
  • Możliwość wyboru miejsca uroczystości weselnej:
    Sala bankietowa/sala klubowa
  • Zniżki na noclegi dla Gości Weselnych
  • Bezpłatne miejsca parkingowe
  • Piękna okolica: zabytkowa dzielnica Nikiszowiec idealna na zdjęcia plenerowe.

Pomożemy

Państwu w podjęciu decyzji – zespół muzyczny czy DJ. Współpracujemy z ludźmi dla których muzyka jest niekończącą się zabawą i sposobem na życie.

Hotel w prezencie dla Młodej Pary ufunduje kupon rocznicowy na kolację ze świecami, a dla dwudziestu gości zniżkę na tą imprezę.

Propozycja menu weselnego wraz z cenami do pobrania w formacie pdf: menu_wesela_net

PROPOZYCJA menu weselnego I

  • Powitanie
    Staropolskim obyczajem przywitanie Młodej Pary  chlebem i solą, Szampan
  • Obiad
    Rosół domowy z makaronem ● rolada wieprzowa ● schab po polsku ● filecik drobiowy ● eskalopki wieprzowe, Kluski śląskie ciemne, jasne ● ziemniaki ● kapusta duszona kapusta zasmażana ● surówka sezonowa
  • Kawa, herbata
  • Zimna płyta
    Mięsa pieczone karczek ● boczek ● kiełbasa swojska szynka gotowana ● schab swojski ● kabanosy ● pasztet domowy ● deska serów – żółtych (3 rodzaje), pleśniowych (3 rodzaje) ● tymbaliki drobiowe ● roladki szynkowe ● ozorek w galarecie ● śledź w śmietanie ● śledź w zielonym pieprzu ● jajko faszerowane pieczarkami ● sałatki domowe (3 rodzaje) ● ryba po grecku ● sosy na zimno (3 rodzaje), pikle (3 rodzaje) ● warzywa świeże sezonowe (3 rodzaje), masło, pieczywo mieszane (3 rodzaje)
  • Kolacja I
    Boeuf strogonow, pieczywoCiasto, tort, soki, napoje, alkohol we własnym zakresie.
    120 zł/ os

PROPOZYCJA menu weselnego II

  • Powitanie
    Staropolskim obyczajem przywitanie Młodej Pary chlebem i solą, Szampan
  • Obiad
    Rosół domowy z makaronem ● rolada wołowa ● schab faszerowany ● filecik drobiowy ● kluski śląskie ciemne, jasne ● ziemniaki ● kapusta duszona ● kapusta zasmażana surówka sezonowa
  • Deser
    Lody z owocami i bitą śmietaną
  • Bufet kawowo – deserowy
    Kawa, herbaty gatunkowe (3 rodzaje)
    Plater owoców sezonowych (5 gatunków)
    Kawa i herbata podawana bez ograniczeń
  • Zimna płyta
    Mięsa pieczone: karczek pieczony, boczek pieczony, schab po sztygarsku ● szynka gotowana ● baleron ● kabanosy, pasztet domowy ● deska serów: żółtych (3 rodzaje), pleśniowych (3 rodzaje) ● ryba w galarecie ● tymbaliki drobiowe roladki szynkowe ● ozorek w galarecie ● śledź w śmietanie
    śledź w zielonym pieprzu ● jajko faszerowane pieczarkami , sałatki domowe (3 rodzaje) ● ryba po grecku ● sosy na zimno (3 rodzaje) ● pikle (3 rodzaje) ● warzywa świeże sezonowe (3 rodzaje) ● masło ● pieczywo mieszane (3 rodzaje)
    Płyta wędlinowa w trakcie imprezy systematycznie uzupełniana
  • Kolacja I
    Pieczeń z indyka w sosie własnym, ziemniaki puree,  sałata lodowa vinegreet
  • Kolacja II
    Eskalopki wieprzowe na grzance paryskiej, surówka z marchwi
  • Kolacja III
    Boeuf strogonow, pieczywo
  • Kolacja IV
    Barszcz czerwony z diablotką
    Kolacja III i IV serwowana przez kelnera, dostępna do końca przyjęcia na ciepłym bufecie
  • Napoje
    Soki (3 rodzaje) ● napoje gazowane (3 rodzaje – pepsi, fanta, sprite) ● woda mineralna gazowana i niegazowana
    150 zł/ os

PROPOZYCJA menu weselnego III

  • Powitanie
    Staropolskim obyczajem przywitanie Młodej Pary chlebem i solą, Szampan
  • Obiad
    Rosół domowy z makaronem ● rolada wołowa ● polędwiczka duszona w kurkach ● pieczeń wieprzowa faszerowana ● filet grillowany ● kluski śląskie ciemne, jasne ● ziemniaki ● kapusta duszona ● kapusta zasmażana ● surówka sezonowa
  • Deser
    Lody z owocami i bitą śmietaną
  • Bufet kawowo – deserowy
    Kawa, herbaty gatunkowe (3 rodzaje) ● plater owoców sezonowych (5 gatunków) ● wykwintne ciasta weselne (7 gatunków) ● mus (2 rodzaje) ● galaretka owocowa (2 rodzaje), kawa i herbata podawana bez ograniczeń
  • Zimna płyta
    Mięsa pieczone: karczek pieczony, boczek pieczony, schab po sztygarsku ● szynka gotowana ● baleron ● kabanosy, pasztet domowy ● deska serów: żółtych (3 rodzaje), pleśniowych (3 rodzaje) ● ryba w galarecie ● tymbaliki drobiowe, roladki szynkowe ● ozorek w galarecie ● śledź w śmietanie
    śledź w zielonym pieprzu ● jajko faszerowane pieczarkami , sałatki domowe (3 rodzaje) ● ryba po grecku ● sosy na zimno (3 rodzaje) ● pikle (3 rodzaje) ● warzywa świeże sezonowe (3 rodzaje) ● masło ● pieczywo mieszane (3 rodzaje)
    Płyta wędlinowa w trakcie imprezy systematycznie uzupełniana
  • Kolacja I
    Pieczeń wieprzowa, ziemniaki puree, sałata lodowa vinegreet
  • Kolacja II
    Szaszłyk, ryż z warzywami, krążki cebulowe
  • Kolacja III
    Barszcz czerwony z pasztecikiem
  • Kolacja IV
    Boeuf strogonow, pieczywo
  • Kolacja III i IV (serwowana przez kelnera, dostępna do końca przyjęcia na ciepłym bufecie)
  • Napoje
    Soki (3 rodzaje) ● napoje gazowane (3 rodzaje – pepsi, fanta, sprite) ● woda mineralna gazowana i niegazowana
    165 zł/ os

PROPOZYCJA menu weselnego IV

  • Powitanie
    Staropolskim obyczajem przywitanie Młodej Pary chlebem i solą, Szampan
  • Obiad
    Rosół domowy z makaronem ● rolada wołowa ● fileciki cielęce w borowikach ● polędwiczka wieprzowa grillowana , schab po polsku ● kluski śląskie ciemne, jasne ● ziemniaki
    kapusta duszona ● kapusta zasmażana ● surówka sezonwa
  • Deser
    Lody z owocami i bitą śmietaną , Tort piętrowy do wyboru kremowy lub bita śmietana
  • Bufet kawowo – deserowy
    Kawa, herbaty gatunkowe (3 rodzaje) ● plater owoców sezonowych (5 gatunków) ● wykwintne ciasta weselne (7 gatunków) ● mus (2 rodzaje) ● galaretka owocowa (2 rodzaje), kawa i herbata podawana bez ograniczeń
  • Zimna płyta
    Mięsa pieczone: karczek pieczony, boczek pieczony, schab po sztygarsku ● szynka gotowana ● baleron ● kabanosy , pasztet domowy ● deska serów: żółtych (3 rodzaje), pleśniowych (3 rodzaje) ● ryba w galarecie ● tymbaliki drobiowe , roladki szynkowe ● ozorek w galarecie ● śledź w śmietanie
    śledź w zielonym pieprzu ● jajko faszerowane pieczarkami , sałatki domowe (3 rodzaje) ● ryba po grecku ● sosy na zimno (3 rodzaje) ● pikle (3 rodzaje) ● warzywa świeże sezonowe
    (3 rodzaje) ● masło ● pieczywo mieszane (3 rodzaje)
    Płyta wędlinowa w trakcie imprezy systematycznie uzupełniana
  • Kolacja I
    Eskalopki na grzance paryskiej, ziemniaki puree, sałata lodowa vinegreet
  • Kolacja II
    Boeuf strogonow, pieczywo
  • Kolacja III
    Kurczak grillowany z jarzynami i ryżem szafranowym
  • Kolacja IV
    Barszcz czerwony z pasztecikiem
    Kolacja III i IV serwowana przez kelnera, dostępna do końca przyjęcia na ciepłym bufecie
  • Napoje
    Wódka czysta gatunkowa ● wino białe ● czerwone ● soki
    (3 rodzaje) ● napoje gazowane (3 rodzaje – pepsi, fanta, sprite) ● woda mineralna gazowana i niegazowanaIstnieje bezpłatna możliwość zamiany składników całego menu na inne wskazane przez Klienta.

190 zł/ os

euro restauracja logo
logo euro Restauracja

Kontakt:
kom: +48 503 171 345
e-mail:  b.blaszczyk@eurohotelkatowice.pl